Måneskin не спечелиха Грами

Нощта на Грами 2023 бе горчива за Måneskin . Групата, изпълнила “The loneliest” и всъщност, бореща се за Грами в категорията Brand New Artist , видя как наградата се изплъзва от ръцете им в полза на джаз певицата Самара Джой.

Поражение за Måneskin , което въпреки това е една голяма победа, тъй като групата бе на крачка от наградата. A това е историческа цел, която никоя друга италианска група не е успявала да постигне преди.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Måneskin Russia (@rus.maneskin)

Разбира се, поражението на Måneskin е малко разочароващо за всички фенове, тъй като победата наистина бе на една крачка. Но, гледайки чашата наполовина пълна, това със сигурност е страхотно изживяване, което римският квартет ще помни цял живот. A кой знае, може дори да даде нов живот на някои неочаквани сътрудничества с други звездни изпълнители.

Всъщност през последните няколко часа Måneskin (гости в Санремо във вторник вечер) имаха възможността да се срещнат с невероятни звезди като Пол Маккартни, Алис Купър и Дейв Грол от Foo Fighters.

Måneskin създадоха толкова много поводи за радост

Накратко, въпреки липсата на Грами , бъдещето изглежда повече от розово за Дамяно, Виктория, Итън и Томас, днес сред най-известните и ценени рок групи в света.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Rush!“: Новият албум на Måneskin е тук

Hero Slider