Мама и аз: Сиена Милър и малката Марлоу

Актрисата Сиена Милър и малката й дъщеричка Марлоу са страхотен тандем на разходка из Ню Йорк.

Двете дами бяха щракнати докато обикаляха магазините в града. Британската актриса в момента е в САЩ, тъй като играе ролята на Сали Боулс в “Кабаре” на Бродуей. Разбира се, компания й прави дъщеря й Марлоу, която се появи на бял свят през лятото на 2012 г.

Двете дами бяха заложили на спортния стил. Сиена бе облечена с черни дънки, пуловер в същия цвят, маратонки, спортна шапка и стилни слънчеви очила. Като всяка малка дама, и Марлоу бе пременена в тон с визията на мама, но за разлика от нея доста по-цветна. Малката госпожичка бе в облечена със син клин, зелен пуловер, сребристи кецове и бежова шапка.

Да станеш майка те трансформира по всякакъв начин и си уморена през цялото време, така че и плачеш по-лесно“, разкри наскоро актрисата. Тя допълва, че покрай снимките по лентата “Американски снайперист”, малката й принцеса се влюбила в партньора й в лентата Брадли Купър. Вече няма да се притесняваме за актьора, който току що се раздели с модела Суки Уотърхаус, явно той има обожателки от всяка възраст.

Снимки: Profimedia