Малтретирал ли е Робин Тик сина си?

Робин Тик малтретира физически 6-годишния си син Джулиян. Това твърди актрисата Паула Патън.

Бившата съпруга на Тик е внесла документи в съда, в които се казва, че бащата е удрял детето. Според Паула, той е крещял на момченцето, удрял го е и го е стискал за врата.

В момента двамата бивши водят съдебна битка за попечителство.

Актрисата (41) е информирала съда, че от училището на Джулиян са известили социалните служби за проблема. Това е станало на 4 ануари, когато детето се оплакало в училището от баща си.

“Директорът ми се обади да ми каже. Аз споделих, че съм чувала същите неща от Джулиян и че съм много разтревожена и не знам какво да правя.”


Тик обвини бившата си, че търси медийно внимание

Отговорът на певеца обаче не закъсня. Тик е категоричен, че Паула използва детето, за да привлича върху себе си медийно внимание.

Според него, с новата атака тя цели да си отмъсти, че Тик и семейството му не са й позволили да присъства на погребението на баща му през декември.

“Тя не беше в добри отношения с баща ми и искаше да се появи само за да привлече внимание”, твърди той в изявление.

“Само в редки случаи, като крайна мярка, съм пляскал Джулиян”, отговаря той на обвиненията. “Това е било с длан по дупето, както се бяхме разбрали по време на брака ни с Паула”, добавя той.


Тик и съпругата му се разделиха през 2014-та след осем години заедно. През времето на брака им, те бяха смятани за една от най-щастливите и стабилни двойки.

Слуховете обаче носят, че в последната година от връзката им красивата актриса многократно го е хващала в изневяра