Mahmood отпразнува 30 години с документален филм, посветен на живота му

На 12 септември 1992 г., точно преди 30 години, Алесандро Мамуд се ражда в Милано. Абсолютният музикален талант днес е един от най-представителните артисти на световната сцена. Певецът говори езика на своите фенове, давайки им глас чрез музиката си.

Неговото артистично име е Mahmood. Това е и заглавието на документалния филм, който разказва историята на любимия италиански изпълнител, чиято премиера ще бъде в Рим на 14 октомври.

Режисиран от Джорджио Тести и създаден от Вирджиния В. Ричи, филмът разказва живота на Mahmood между Милано и Египет, между най-скъпите му чувства и последната му победа в Санремо.

Животът му в светa на музиката започва от първите му стъпки в предградията на Милано, където е израснал. Продукцията ще ни разкрие много задкулисни моменти и мигове от последното му европейско турне през погледа на неговите приятели и артисти, сътрудничили си с него.

Значението на семейството и приятелите за Mahmood

В допълнение към истинския музикален празник, в документалния филм, направен в сътрудничество с Prime Video, ще видим преди всичко Алесандро. Певецът ще разкаже за себе си, дори преди съществуването на Mahmood. Човек, който живее със своите самотни моменти, силно контрастиращи с тълпите, които го затрупват по време на живите му изпълнения.

За него човешките отношения са по-важни от всичко друго. Като се започне от семейството му, което винаги е присъствало до него и е неговата отправна точка. Но също и всички онези хора, които са оставили отпечатък в личния му живот, от приятели до сътрудници.

За любовта и липсата в музиката

Музиката на Mahmood е гръбнакът на документалния филм. И именно той ще ни покаже неговия път, в който любовта и липсата намират своя начин да съжителстват. Нестихващото му търсене го тласва към върха, към това да има повече, отколкото може да мечтае.

Неговата постоянна максима е следната: никога да не бъде доволен. Състояние на ума, което винаги съпътства погледа му в далечината, сякаш всеки път, когато трябва да се върне у дома от пътуване той иска да тръгне към нова дестинация, за да достигне следващи висоти.

Mahmood е от онези артисти, които не просто пеят на сцената, но и общуват чрез своя стил. Италианският изпълнител дава глас на душата си и на всички, които се припознават в неговата история, в неговия живот.

Защото той е Mahmood.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Mahmood: „Правя това, което обичам“