Мадона с голо селфи на 58 г.

Мадона доказа, че и на 58-годишна възраст може да изглежда повече от феноменално.

Изпълнителката показа убийственото си тяло в Instagram със серия от провокативни селфита. На едното се виждат златните “грилове” на зъбите и колекцията й от златни бижута. На втората снимка тя е чисто гола, като деликатно са приктири гърдите и дупето й. “Защо е окей да се показва дупе, а гърди – не? Лутане в лицемерието на социалните мрежи”, категорична е звездата.

Певицата няма проблем с показването на своето голо тяло, за което полага доста грижи. Мадона има стриктен режим. Кралицата на попа прекарва във фитнеса по 5 часа на ден. Бившата фитнес инструкторка на певицата Стейси Грифит изтъква, че тренировките й са толкова интензивни, колкото на професионална атлетка.

58-годишната икона на музиката е стриктна и спрямо режима си на хранене. Тя следва макробиотичната диета, която гарантира не само физическо, но и психическо и духовно здраве. Този хранителен режим се изразява в консумирането на храни с ниско съдържание на мазнини, но пък богати на фибри. Храненето е предимно вегетарианско, консумират се пълнозърнести храни и много зеленчуци. 50% от храненето се състои от пълнозърнести храни, като кафяв ориз, ечемик, просо, ръж, царевица, елда. В по-редки случаи може да си позволявате и овесени ядки, макаронени и тестени изделия.