Мадона подлага децата си на тестове за наркотици

Мадона не е на себе си, откакто синът й Роко бе арестуван за притежание на наркотици миналия месец.

Започнати разкриват, че известната майка е решила да подлага децата си на тестове за наркотици и те ще трябва да се съобразяват с нейното желание. Това обаче явно важи само за Лурдес Мария и осиновените Мърси Джеймс и Дейвид Банда, тъй като 16-годишният Роко вече живее при баща си.

Сърцето на Мадона бе разбито след случилото се и тя е твърдо решена да не позволява наркотици да присъстват в живота на останалите ѝ деца и в дома ѝ. Тя обмисля да пуска тестове за наркотици на всичките си наследници поне веднъж месечно или седмично. И тъй като те живеят под нейния покрив, ще се съобразяват с нейните правила”, разкри източник пред RadarOnline.

Мадона и бившият ѝ съпруг и баща на Роко – Гай Ричи, доскоро водиха тежка съдебна битка за правата над сина им. По желание на момчето, то остана да живее при баща си в Лондон. Преди време Роко се беше оплакал, че майка му е много строга с тях. “Мадона е много строга с Роко и му взе телефона, след като уроците започнаха да му куцат. Тя е много по-изискваща от Гай и това изобщо не се харесва на Роко. Когато му взе телефона, това го доведе до ръба”, сподели преди време близък на певицата.