Мадона изгуби съдебната битка за сина си

Мадона изгуби съдебната битка за попечителство над сина си Роко.

Звездата се бореше с бившия си мъж за правото момчето да остане да живее при нея. Съдът обаче реши друго. Роко остава да живее в Лондон. За окончателното решение натежала и думата на 17-годишното момче – той бил уморен от натоварения график на именитата си майка и предпочитал спокойствието, което намира при баща си. Поп дивата има навика да води децата си на всяко свое турне и по този начин те не могат да имат нормален живот, както и губят доста от учебния материал.

От своя страна Мадж разкри, че е много разочарована от решението не съда и на сина си. Тя заяви, че той предпочел баща си, защото тя играе ролята на “лошото ченге”, а не заради начина й на живот. Певицата обвини и бащата на момчето Гай Ричи, че не е строг родител и дори позволявал на сина им да пуши. Факт е обаче и, че самата изпълнителка е позволявала момчето да пие алкохол, макар да няма пълнолетие. Негова снимка с бутилка в ръка скандализира феновете на звездата, които я укориха за това.

Гай и Мадона са постигнали споразумение, според което Роко ще се запише на училище в Лондон, но майка му ще има право на редовни посещения. “Единственият начин да преживея тази седмица е чрез… любов”, написа певицата след това.