Любо от “Те” катастрофира жестоко

Любо Киров, по-известен като Любо от “Те”, е катастрофирал жестоко вчера след обяд на автомагистрала “Тракия” в близост до Стара Загора.

Изпълнителят едва е оцелял. Той е загубил управление над автомобила си при наводнение на магистралата. Управляваният от него джип BMW X5 е попаднал в наводнения участък и се е получил т.нар. аквапланинг.

“В тази ситуация колата става абсолютно неуправляема. Автомобилът губи сцепление между гумите и пътната настилка и започва да “плува” във водата. Тогава на практика шофьорът е безпомощен, защото нито спирачната система, нито тази за управлението на волана може да помогне”, обясняват от спасителните служби, които са помогнали на Любо.

Свидетели на случката обясняват, че колата е излетяла над 30 метра, минала е през мантинелата и се е забила в огромна локва. Вследствие на удара, автомобилът е смачкан до неузнаваемост, а Любо едва оцелял. Запознати разкриват, че певецът е шофирал с допустимата скорост и не е бил в нарушение.

“Още е в шок и не може да повярва какво му се е случило и че е жив. Благодарим на Господ за това! На този ден вече ще прави курбан!”, коментира пред “Всеки ден” близък на Любо.

InstaBride: Сватбените снимки на звездите
Звездите, които не се притесняват да кърмят публично
Мръсните тайни на звездите, разказани от охраната