Луис Хамилтън за приятелството с Том Круз и ролята в „Top Gun: Maverick“

Луис Хамилтън никога не е крил приятелството си с Том Круз. Седемкратният световен шампион на Формула 1 дори бе близо до това да се появи в блокбастъра от това лято: „Top Gun: Maverick“. Любимецът ни се изправи пред трудното решение да избере собствената си състезателна кариера пред новата възможност за развитие.

„Всъщност аз съм приятел с Том Круз. Един от най-страхотните хора на света. Той ме покани на снимачната площадка преди години, когато снимаха „Edge of Tomorrow“. Приятелството ни израстна още от тогава“, обясни 37-годишният британец.

Фен на първия филм „Топ Гън“, след като го гледа като дете, Луис Хамилтън дори мечтае да бъде пилот на изтребител. „Така че, когато чух, че вторият излиза, си казах: О, боже мой, трябва да го попитам. Казах му: Не ме интересува ролята. Мога дори да измета нещо, да бъда чистач на заден фон.“

И е факт, че неговият добър приятел Том Круз се съгласява веднага. Холивудската звезда дори има планове да му повери ролята на боен пилот. За голямо съжаление, Луис Хамилтън трябваше да се откаже от това сензационно предложение, само заради натоварения си график. Снимките на филма съвпадаха с провеждането на новия сезон на Формула 1.

Луис Хамилтън: „Аз съм перфекционист“

Звездата сподели: „Просто нямах време“, добавяйки, че телефонното му обаждане до Том Круз и режисьора Джоузеф Косински е било особено „разстройващо“.

За момента пилотът ще трябва да се задоволи с участието си в сериала „Колите“, както и с малката си роля в „Зулендър 2“.

Сигурни сме, че въпреки натоварената му програма, той ще се справи с всички свои ангажименти успешно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lewis Hamilton (@lewishamilton)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сгоди ли се Никол Шерцингер?