Лорина Камбурова е звездата в новия сериал “Скъпи наследници”

След ролята й в успешния сериал “Връзки”, Лорина Камбурова се првеърна в едно от любимите ни момичета от българския екран. Затова не е чудно, че нямаме търпение да я видим в новата й роля в продукцията “Скъпи наследници”.

“Хубаво е на снимките! Хубав екип сме, голяма любов има между нас. Ситуациите са интересни, заплетени, актьорите също са много интересни. Не съм работила с тях досега. И е красиво горе, така заобичах планината, покрай сериала. Снимаме в Киноцентъра, но над студиата. Прекарвам от 8 месеца всеки ден в планината – чисто е, красиво, друга енергия е“, споделя Лорина в новия брой на сп. GRAZIA, чиято корица украсява.

Младата актриса, която се изявява и като успешна певица, е сред най-актуалните имена у нас сега. Тя обаче продължава да бъде онова земно момиче, преди да я застигне славата. “В момента това, което ме приземява, е човекът до мен. Той ме кара да се замислям над въпроси, които не са свързани с работата ми. Когато си погълнат от работата си, в един момент сякаш се сливаш с нея. И е хубаво да има човек до теб, който да те върне обратно в реалността. Да ти покаже къде в живота ти нещо куца. Защото перфекционизмът не трябва да е само в работата, но и в живота – нищо друго не ти остава освен близките хора в крайна сметка”, категорична е Камбурова.

Цялото интервю с Лорина може да откриете в новия брой на сп. GRAZIA!

И докато тя живее и се развива в България, то нейната половинка е избрал Щатите. Двамата обаче успяват да поддържат страхотни отношения, въпреки голямото разстояние помежду си. “Аз съм много емоционален човек и мисля, че партньорът ми понякога би имал нужда от почивка от мен. Той също е много емоционален и смятам, че и аз имам нужда от почивка от него. Любовта е голяма и тя е достатъчна, за да крепи двама души. Но в крайна сметка сме сами на тази земя”, казва още актрисата.