Лондонски фенове бесни на Бийбър

Феновете на Джъстин Бийбър може да са най-отдадените и верни почитатели, но понякога и те се ядосват на идола си. Това се случи на концерта на Джъстин в Лондон, който стартира с цели два часа закъснение. 

Джъстин е трябвало да се качи на сцената на O2 Arena в 8:30 вечерта, но се появил около 10:15. Карли Рей Йепсън завършила своето изпълнение в 9:10 и се очаквало певецът да се появи малко след нея. Вместо това, феновете останали да чакат без никакво обяснение, а през това време звучали песни на Майкъл Джексън. 
Джъстин Бийбър в Лондон
Тъй като повечето фенове на Бийбър са тийнейджърки, много от тях трябвало да си тръгнат по-рано, защото концертът е през седмицата а на другия ден са на училище. Други фенове пък си тръгнали, защото последния влак на метрото е в полунощ, а след това нямало как да се приберат. 
Разочарованите фенове освиркали Джъстин след като най-накрая се качил на сцената, отново без да каже нищо за закъснението си. По-късно певецът публикува извинение в своя профил в Twitter, което гласи: “Нямам оправдание за случилото се, но се извинявам на тези, които сме разстроили. Въпреки това шоуто беше страхотно и се гордея с него!”
Снимки: Profimedia  
Виж още: