Lizzo с нов албум

Новият албум на певицата Lizzo бе представен на 15 юли, след дългогодишното чакане.  Трикратната носителка на Грами и изпълнителка на сингъла „About Damn Time“ ни представя любовното си писмо. То носи послание не само за нейното тяло, но и за стойността и като артист.

След дебюта на сериала й „Lizzo: Beware of the Big Grrrls“, в който звездата търси танцьори за турнето си и който вече и донесе номинация за Emmy, тя постигна истински фурор. Популярната идолка на младежите, с 12,7 милиона последователи в Instagram изпраща силно и ясно послание за позитивността на формите си, но също и за любовта към себе си. Не случайно, тя пусна на пазара  YITTY – линия оформящо облекло, която възхвалява себеприемането.

Междувременно, поп звездата примами обществеността в социалните медии, като лансира шоу, с което ще представи албума си идния уикенд в Ню Йорк на Бродуей.

„Special“ е нашият албум на седмицата

„Има нещо много магическо в стила на песента About damn time: диското и фънкът помогнаха на хората през 70-те и 80-те да се нуждаят от тях. И дори днес се случва нещо подобно: имаме нужда от музиката, за да ни развесели и да ни накара да се почувстваме по-добре. Чувствам, че съм достигнала по-високо ниво. Имам главоломно самочувствие и искам обществото да се чувства добре, особено след това, което се случи през последния период“, сподели още Lizzo.

Генезисът на новия албум идва в последния момент според певицата. „Мислех, че албумът вече е готов. Продуцентите ми се обадиха, за да ми кажат, че има песен, която разтърсва, но аз отговорих: Слушайте, ако е хит, нека го чуя по телефона, защото иначе дори няма да се занимавам. Бях в студиото от три години, така че не исках да продължавам в същия дух. Но ми го пуснаха и беше страхотна песен. Затова казах: Изчакайте ме там! Ще се присъединя към вас след 10 минути, за да го направим“, разказа с ентусиазъм певицата.

Покрай социалния феномен TikTok обаче тя сподели още: „Обсебена съм от TikTok, което наистина е проблем. Хората, с които излизам ми казват да спра да скролвам по екрана. Но аз наистина изпитвам тази истинска радост, че приложението ми помага да се свързвам с хората. Ако публикувам нещо, не го правя, защото звукозаписната компания ме моли, а защото дори в Instagram обичам да споделям красиви снимки на задника си и това ме забавлява. Вярно е, че приключих с Twitter, но след това се върнах… В един момент си помислих, че четенето на коментарите на хейтърите е смешно, защото те наистина са идиоти.“

Lizzo е истински пример за позитивизъм и себеприемане

Певицата най-накрая издаде своя четвърти студиен албум „Special“. Време е да чуем всички песни, които са намерили мястото си в него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: TikTok срещу Lizzo – вижте клипа, заради който я цензурираха