Липса на итнимност провалила брака на Джен и Джъстин

Раздялата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру шокира всичките им почитатели, а близките им малко по малко започнаха да разкриват какви са били проблемите в брака им.

Основната като че ли е отчуждението помежду им. Докато Джъстин предпочитал да живее в Ню Йорк, то Дженифър прекарвала цялото си време в Лос Анджелис. В малкото време, в което били заедно интимността също била мираж. Близки споделят, че двамата не правели секс близо година. “Те спяха в различни спални в редките случаи, в които се озоваваха под един покрив,” разкрива източник пред RadarOnline.

Легален ли е бракът на Дженифър Анистън?

Той допълва, че в някакъв момент Анистън се отказала да е единствената водеща в леглото, докато той все се оправдавал, че е изморен и стресиран. На нея й писнало от оправданията му и престанала да си иска заслуженото. “Липсата на желание за секс с Дженифър бе една от основните причини, поради която Джъстин прекарваше много време в Ню Йорк. Дженифър се надяваше искрата отново да се разпали помежду им, когато са на едно място, но това така и не се случи,” добавя още източникът.

Вижте мъжете в живота на Дженифър Анистън

Двойката обяви, че се разделя на 15 февруари. Хора от обкръжението на звездите разкриха, че малко след празниците двамата са имали грандиозен скандал заради нещо дребно, който ескалирал с изнасянето на Теру на хотел. По-късно стана ясно и, че актьорът вече имал друга жена до себе си.