Линдзи Лоън осиновява дете

Вече няма и помен от лошото момиче Линдзи Лоън. Актрисата в последните години избягва да се забърква в пиянски скандали и вече е готова дори да стане майка.

След като е посетила и прекарала известно време с малки сирийски бежанци в Турция, тя толкова се трогнала от дечицата, че дори планира да осинови едно от тях, за да го спаси от тежката му участ. “Ще осиновя първото си дете. Бях със сирийски бежанци в Турция и осъзнах колко обичам децата,” казва 32-годишната Линдзи.

Линдзи Лоън стана мюсюлманка

Лоън споделя, че иска да си доведе у дома не едно, а няколко деца. “Бих искала да имам две, или четири. Още обаче нямам планове да раждам,” допълва актрисата.

Линдзи в момента е сама, но е категорична, че няма нужда от мъж, за да стане родител, защото има достатъчно финансови възможности. “Сега не излизам с никого. Във фокуса ми са приятелите и семейството,” призна Лоън.

Линдзи Лоън и годеникът й се сбиха на плажа

В момента тя разделя времето си между Дубай и гръцкия остров Миконос, където се е установила в последните години и развива собствен бизнес със заведение. Тя се връща в САЩ само по работа и за да се види с майка си и сестра си.

Снимки: Profimedia