Линдзи Лоън: Игор иска да ме убие!

Линдзи Лоън обвини годеника си – милионера Игор Тарабасов, че искал да я убие.

Скандалната актриса, която в последните години се беше кротнала, отново се забърка в проблеми. Този път виновник е нейната половинка. Преди няколко вечери, Линдзи е извикала полиция в дома си в Найтсбридж, Лондон, заявявайки, че 22-годишният Игор иска да я убие.

Лоън събудила с крясъци съседите си, викайки за помощ. Тя дори била заснета в 5 часа сутринта в събота срещу неделя, а видеото изтече в социалните мрежи. На него се вижда как Игор и Линдзи се карат на терасата на голямата си къща, а тя крещи: “Той иска да ме удуши, едва не ме уби…” Актрисата дори нарича Игор психопат и му казва, че вече не го обича и не иска да се омъжи за него.

Полицията идва след едва 10 минути и разбива вратата на жилището на двойката, но изненадващо открива, че и двамата липсват.

Според запознати Линдзи била много пияна и бясна, защото подозира годеника си в изневяра. Само ден преди скандала тя добави снимки в Instagram, с които обвини Игор, че тайно излиза по нощни заведения без нея и се забавлява в компанията на други жени.