Лили-Роуз Деп: От дете се боря с анорексията

Лили-Роуз Деп доскоро отричаше слуховете, че има анорексия, но сега разкри тежката си участ.

Младата актриса и модел най-сетне призна, че се бори с това заболяване от години. “Тази болест ме порази, когато бях дете и тогава ми беше сложно да се боря с нея. Всички, които са изправени пред нея, ще ме разберат. Да се върнеш към нормален живот след анорексия в действителност никак не е лесно“, разкрива Лили-Роуз пред френско издание.

Музата на Карл Лагерфелд понесе доста критика относно външния си вид в последните години и особено за загубата на тегло, която се забелязваше. В личния си профил в Instagram Лили-Роуз често публикува свои снимки, под които получава доста упреци за своята слабост.

“Притеснена съм от вниманието на обществеността към моята анорексия. И се обиждам от коментарите в социалните мрежи, където често ме критикуват за нездравия ми външен вид. Всеки, който се е сблъскал с тази болест, знае колко е тежко да се върнеш към нормален живот”, казва 17-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради.

Изглежда обаче, младата актриса и модел е намерила начин да се справи с тежкото заболяване. “През целия си съзнателен живот се опитвам да победя болестта и много се гордея с резултатите, които съм достигнала днес”, категорична е тя.