Лили Райнхарт и Кол Спраус са заедно – потвърдено с поема

Лили и Кол успяха да ни заблудят – цял свят помисли, че са се разделили и ги сравни с Бранджелина. Сега те доказаха, че са заедно, без двусмислия.

По случай вчерашния рожден ден на Кол, Лили Райнхарт го поздрави с традиционната за двойката снимка със сантиментално описание. Тази година, за да отхвърли всички слухове за раздялата им, актрисата посвети любовна поема на рожденика.

В стихотворението тя пише, че не е открила чужди думи, които да описват достойно каква е любовта с него. Това гръмко и ясно заяви, че те никога не са имали проблеми с отношенията и всичко е било фалшив слух. Преди те адресираха новината за раздялата им като споделиха интервю за списание “W”, където двамата бяха направили обща фотосесия. Това обаче не отговори напълно на въпросите на феновете на двойката. Сега обаче няма никакви съмнения вече.

По-късно, за да продължи и друга традиция, Лили публикува и история в Инстаграм, на която шеговито изрязва приятеля си и насочва внимание към другия рожденик на този ден – брат му.