Лятото на българските звезди

Как прекарват лятото българските звезди и къде почиват, научихме от профилите им във фейсбук.

Едно нещо не може да се отрече на известните у нас – стане ли въпрос за лято и плажове, никой не може да ги спре! Звездите обичат релакса, купона и красивите дестинации, а всичко това си заслужава да се похвалиш в мрежата.

Шампион в тази дисциплина е Венета Райкова. Водещата, която в София обитава луксозен жилищен комплекс със собствен басейн, през целия сезон не пропуска да поства снимки, на които мързелува на шезлонга. През юли обаче Райкова поплажува и в Гърция заедно с мъжа си Тишо и сина им Патрик.

Венета се забавлява в басейна със сина си Патрик
“И у нас си направихме гръцка вечер” – написа водещата, след като се завърна 
от почивката си обратно в София

В Гърция избра да почива и Теди Кацарова.


В което няма нищо случайно – от около две години гадже на певицата е гъркът Димитис Папавасилио, който работи в Катар. Явно двамата са използвали лятната почивка както за да прекарат повече време заедно, така и да се порадват на родината на Димитрис. Техният избор беше красивият остров Санторини.


Теди Кацарова и Димитрис в Санторини


Певицата демонстрира страхотен тен и сияйна усмивка


Теди и гаджето й не пропускат да си направят романтична снимка на фона на залеза




Позабравената, макар и чаровна Аксиния няма против да почива и у дома. Певицата сподели снимка, на която се излежава с щастлива усмивка край басейн. По всяка вероятност, това е един от петзвездните хотели във Велинград. 

“Lazy summer days” – написа сладураната под снимката 


Вижте още снимки на стр. ii