Лятото на българските звезди – част II

За някои лятото е време за релакс и хубави моменти с любимите хора, други обаче го посвещават на работата. 

Това важи с пълна сила и за българските звезди, които избраха да се насладят на българското Черноморие, да се разходят до близка Гърция или да съчетаят работата с удоволствието. 
В началото на летния сезон Радина Кърджилова и Деян Донков се насладиха, макар и за кратко, на романтичните гръцки плажове. Двамата почиваха цяло лято на родния бряг със сина на Деян, което е страхотен начин да прекарат повече време заедно. Влюбената двойка е наела каравана, с която да обиколят красивите и усамотени къмпинги. 
Моделката и водеща Маги Желязкова се отдаде на релаксираща почивка в курорта Лозенец, заедно със своите приятелки. По-рано през лятото Маги посети за кратко Гърция. 
Лора Караджова пък прекарва лятото си на морето. В социалната мрежа тя пусна снимки от яхта край Несебър. 
 
За разлика от повечето си колеги, фолк певицата Галена заложи на планината пред морето. Тя се наслади на Рилските езера със съпруга си и детето си. Смятаме, че това е прекрасен начин да си отпочинем и да избягаме от горещината в летния сезон. 
Преход до Рилските езера – 17 км. Дали не е добре, стига с това море“- написа изпълнителката на своята снимка във Facebook. 

Влади Ампов-Графa пък съчета почивката с работата. Това лято той имаше няколко участия по нашето Черноморие. Въпреки опитите му да си почине се оказа, че е взел студиото със себе си.

“На моренцето сглобих monte studio”mobile”

Друг български изпълнител – Орлин, също не успя да се измъкне от работата през лятото. Успя обаче да съвмести участията си с малко почивка в Лозенец и Слънчев бряг, откъдето ни зарадва с живописни снимки на небето и естествено няколко свои, на една от които на фон е красив залез. 
Поли Генова си почиваше на родното Черноморие, а след това в Италия, откъдето зарадва почитателите си с красив пейзаж и заглавие “The World Is Mine”.