Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс отново заедно

Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс са заедо отново! Докато слуховете за края на тяхната идилия витаят от лятото, актьорите сложиха край на спекулативните твърдения, като се появиха заедно на събитие на 15 ноември. В Сидни, на премиерата на филма „Poker Face“, двойката направи своя дебют на червен килим.

С черен костюм за него и дълга почти прозрачна златиста рокля за нея, звездите озариха фотосесията на премиерата. Лиъм Хемсуърт определено се радва на присъствието на своята спътница, представяйки новата си роля в киното.

Габриела Брукс не се бори за актьора сама, тъй като семейството на Хемсуърт също насърчава сина си да търси път обратно към половинката си, независимо какво се случва между тях.

Елза Патаки също взе участие в актьорския състав на „Poker Face“. Тя пристигна на червения килим сама, тъй като съпругът й Крис Хемсуърт бе в Ню Йорк, за да се погрижи за предпремиерата на неговата документална поредица „Безгранично с Крис Хемсуърт“.

Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс са заедно от три години

Предполагаше се, че са разделени поради несъвместимост в графика. Факт, който така й не бе официално потвърден. А сега изглежда, че двойката е повече от щастлива заедно.

Видяни за първи път през декември 2019 г. в Австралия, те направиха първата си официална изява през юни 2021 г., на благотворителна вечеря в Сидни. Звездната двойка прекара пандемията заедно, а след това се премести в Лос Анджелис през декември същата година.

Преди това Лиъм Хемсуърт споделяше живота си с певицата Майли Сайръс, с която се запознаха през 2009 г. на снимачната площадка на „The Last Song“. Небезизвестно е, че те сключиха брак през 2018 г., а през 2020 г. се разведоха официално.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лиъм Хемсуърт отново е необвързан