Лиъм Галахър срещна дъщеря си след 21 г.

Изглежда Лиъм Галахър не е от най-добрите бащи на света и не се притеснява да си го признае. Музикантът срещна за първи път с 21-годишната си дъщеря Моли Муриш и се похвали с този факт със снимка в Insagram.

На кадъра той е и със синовете си от браковете му с Патси Кенсит и Никол Апълтън – Ленън и Джийн. Майа на Моли е певицата Лиза Муриш.

Миналата година Лиъм Галахър призна, че “не се е наканил” да се срещне с Моли, защото не се разбира с майка й. “Нямам никакъв проблем с момичето. Тя получава всичко, дрехи, храна, отлични училища. Купих им къща и всичко останало. Просто си мисля, че й е по-добре с майка й”, призна той пред сп. GQ. Музикантът сподели, че няма против да се срещне с нея, но “подобни неща не трябва да се форсират”.

Сега двамата са се срещнали зад кулисите на лондонския стадион на концерта на Rolling Stones, на който той е бил поддържащ изпълнител. Моли също публикува снимката с текст “As You Were”, като заглавието на албума на баща й.

Галахър има още едно дете, дъщеря Джема от връзката си с американската журналистка Лиза Горбани. През февруари той призна, че не се е срещал и с нея.