Лили Колинс се върна при бившия си приятел

Лили Колинс се събра с бившия си приятел Джейми Кембъл-Бауър, с когото се разделиха през август 2013 година.

Двамата потвърдиха възобновяването на връзката си със снимки, които публикуваха в социалната мрежа Instagram. По-рано тази седмица пък Джейми се похвали в профила си в Twitter, че с Лили са си купили кученце заедно.

“Животът действа по мистериозен начин, но когато откриеш, че вътрешното ти сияние се е завърнало, по-ярко отвсякога, знаеш, че това е правилно…”, написа под кадрите Лили. 

Двамата започнаха да излизат заедно по време на снимките на “Реликвите на смъртните: Град от кости”. Година по-късно дойде и краят на тяхната приказка. “Те си останаха добри приятели, въпреки раздялата и дори обикалят заедно, за да популяризират новия си филм “Реликвите на смъртните: Град от кости”. Решението да сложат край на връзката си беше взаимно, затова няма никакви драми“, заяви тогава близък до двойката.

По-късно името на Лили бе свързвано с актьорите Зак Ефрон и Крис Евънс, но слуховете така и не се потвърдиха. Джейми пък имаше връзка с модела на Burberry Матилда Лоутър, но се разделиха в началото на годината. 

Снимки: Profimedia; Instagram