Лейтън Мийстър и Адам Броуди с общ звезден червен килим

Хванати за ръка, двамата минаха по червения килим в Regency Village Theatre във вторник, 14-и март. За да рекламира последния си пълнометражен филм „Shazam! Fury of The Gods“, 43-годишният актьор разчиташе на солидната подкрепа на съпругата си, прелестна в златиста рокля в стил Пепеляшка.

Усмихнати, холивудските актьори не пропуснаха да демонстрират силната хармония помежду си пред фотографите. След вече направените общи снимки заедно, Адам Броуди се присъедини към останалата част от актьорския състав на филма за групова снимка.

На червения килим забелязахме също Рейчъл Зиглър, дошла под ръка със спътника си в живота Джош Ривера.

Лейтън Мийстър и Адам Броуди са изключително дискретна двойка

Женени от 2014 г., звездите се запознават няколко години по-рано на снимачната площадка на „Кварталът на богатите“. Щастливи родители на две прекрасни деца, те продължават да бъдат все толкова дискретни относно личния си живот и рядко се появяват заедно на събития.

През март 2022 г. Лейтън Мийстър издаде няколко тайни за съпруга си, споделяйки: „Радост и удоволствие е за мен да го видя да бъде баща… Той е всичко, което си представях, че ще бъде, когато решихме да имаме деца. Наистина е невероятно, че той стана и става, с всеки изминал ден, малко повече татко“, довери тя в интервю, дадено за „Access Hollywood“.

„Shazam! Fury of The Gods“ проследява приключенията на Били Батсън, тийнейджър, способен да стане възрастен супергерой, когато изрича думата „Шазам!“. Луси Лиу, Хелън Мирън и Рейчъл Зиглър играят дъщерите на Атлас – Калипсо, Хеспера и Антея, дошли да възстановят силите си, взети за формирането на тези на Шазам.

Игралният филм тръгва по кината днес – 17-и март 2023 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Адам Броуди и Лейтън Мийстър: Любовната история зад кулисите

Hero Slider