Лейди Гага и годеникът ѝ се съблякоха за списание V

Лейди Гага и Тейлър Кини свалят всички дрехи за една от 16-те специални корици на новия брой на списание V, на който самата певица е гост редактор. 

Корицата е номер 14 и на нея Гага и актьорът не носят нищо друго освен боя. Кадърът е дело на Кини, а според обяснението на певицата към него, снимката е направена след като двамата са правили секс върху платно. 
“Още откакто се срещнахме, Тейлър рисува с бои върху мен,” споделя тя. “Преди години, когато тайно живеехме в Сан Диего и бяхме отседнали в плажно бунгало, никога не носехме обувки. Тогава той ми каза, че иска да правим любов върху платно.”
“Наскоро го попитах дали би искал да работи с мен по проект, който да събере пари за каузи, свързани с душевното здраве и той веднага насочи вниманието ми обратно към тази идея.” 
“Правихме любов върху това платно една неделя в Чикаго. Правихме любов сред хаоса. Говорихме за стрелбите. Правихме любов сред тероризма. Говорихме и за това как сърцата на хората по целия свят страдат, докато гледат и стават свидетели на насилието. Правихме любов сред насилието. Надяваме се, че хората по света ще видят това и ще им се напомни да се обичат лудо, щедро, напълно, цветно, без страх и със състрадателни сърца,” завършва певицата.  
Ролята на гост редактор на списание V за Гага е специална, тъй като всички приходи от продажбите на броя с 16-те корици, на които са тя или нейни приятели, ще отидат за фондацията ѝ Born This Way.