Лейди Гага позира гола на корицата на списание

“Смятам, че това е изкуство, не порнография.”

За корицата на списание Paper Лейди Гага реши отново да изненада феновете си, като този път позира без дрехи във футуристична фотосесия. Според нея това е най-подходящият начин да изрази себе си и новия й албум “Chromatica”.

В интервюто за списанието тя говори за историята зад песните си и как те са й помогнали да се справят с трудностите в живота й през този период.

По време на записването на парчетата хроничната болка, за която тя сподели пред Опра през януари, е била нетърпима, което довело със себе си и депресията. Но благодарение на музиката Стефани успявала да се справи.

“Започвах всеки ден толкова тъжна, а накрая танцувах, пеех и репетирах пред огледалото. Всеки ден беше приключение, което ме правеше по-добра от преди”, сподели Гага пред изданието.

Затова и в песните й може да се открие нотка тъга, въпреки че повечето от тях са химн за щастието. “Ще направя всичко, за да помогна на света да се усмихва и да танцува. Искам да създавам музика, която кара хората да са щастливи дори в най-тъжните моменти”, допълва певицата.

“И между другото, държа да кажа, че днес не съм се възстановила и не всичко е перфектно. Постоянно идва битка след битка, но все пак продължавам да работя върху себе си. Има добри и лоши дни. Затова ако и вие се борите с някаква ваша болка и слушате музиката ми, знайте, че не сте сами и аз знам колко е трудно. Но също така знам, че няма нужда да позволяваме на това да разруши живота ни.”