Лейди Гага бе видяна да се целува с нов мъж

През уикенда Лейди Гага беше забелязана с нов мъж под ръка. Това ли е новият й приятел?

Откакто звездата се раздели с Кристиан Карино, слуховете за Брадли Купър и Лейди Гага станаха най-обсъжданата тема в интернет пространството и феновете очакваха във всеки момент да ги видят заедно. През уикенда певицата беше забелязана на среща в Лос Анджелис, но до нея не стоеше Брадли.

Мъжът, с когото Гага прекара вечерта, се оказа Даниел Хортън, звукозаписен агент, с когото певицата често работи. Това предизвика спекулациите, че връзката им е започнала много по-отдавна, когато Дан публикува в Instagram акаунта си, че е прекарал друг уикенд със звездата. След вниманието, което предизвика с присъствието си около певицата, той скри профила си, за да опази личното си пространство.

Феновете, които забелязаха двойката, разказаха, че двамата са флиртували през цялата вечер и не са се опитвали да скрият отношенията си. Масата, на която стояли, била най-отпред в ресторанта и всички са можели да видят как те се целуват. Вероятно това означава, че наистина връзката им е започнала преди известно време и вече се чувстват спокойни да се показват.

Даниел Хортън преди това е бил женен за актрисата Аутъм Гуцарди, която по съвпадение или не, вчера публикува снимка с описанието “Poker face”, като известния хит на Лейди Гага.

Popular