Летисия Каста се омъжи тайно

Френският модел Летисия Каста се омъжи за актьора Луи Гарел.

Според италианското издание Chi, двамата са сключили брак миналата събота и са се врекли във вечна вярност на тиха церемония, състояла се в град Лумио на остров Корсика, където е роден бащата на булката. Церемонията се е състояла на плажа и е била водена от кмета на региона – Лумио Етиен Суцони. На тържеството са присъствали едва 40 гости. Младоженците са пристигнали за сватбата в гумена лодка с трите деца на Летисия. След това празникът продължил до зазоряване в курорта Матахари бийч.

39-годишният модел и актриса и 34-годишният актьор са заедно повече от две години, но грижливо прикриваха отношенията си от медиите. Те бяха фотографирани едва миналия по време на разходката им в Рим.

Двамата имат общо четири деца. Летисия има 15-годишна дъщеря Сатин от френския фотограф Стефано Седнуи, 10-годишен син Орландо и 8-годишна дъщеря Афина от италианския фотограф Стефано Акорси. Луи Гарел имаше връзка с Валерия Бруни Тедески, сестрата на Карла Бруни, от 2007 г. до 2012 г. Двамата осиновиха момиченце от Сенегал през 2008 г.

Снимки: Profimedia