Леонардо Ди Каприо скъса с гаджето

Леонардо Ди Каприо е скъсал с поредната манекенка – Тони Гарн, пише US Weekly.

Звездата от “Вълкът от Уолстрийт” и немският модел имаха връзка в продължение на 18 месеца, но актьорът до последно се опитваше да скрие отношенията им и дори веднъж не я взе със себе си на официално събитие.

Новината за раздялата дойде след като стана ясно, че миналата неделя Леонардо си е тръгнал от клуб в Саут Бийч в компанията на куп красавици. “Той излезе с 20 момичета. Лео и 20 момичета. Той е моят герой”, заявява очевидец пред изданието. 40-годишният Ди Каприо бе в Маями заради състоялия се там панаир на изкуствата “Арт Базел”, а афтър партито било в местен клуб.

Накъде са се отправили Лео и 20-те му придружителки не става ясно. Междувременно 22-годишната Гарн призна в интервю, че вече иска семейство и поне четири деца. “Аз съм семеен човек и винаги съм искала голямо семейство с поне четири деца. Но ще видим. Мисля да започна с едно на първо време”.

Очевидно, Лео не е на същото мнение. Той никога не се е женил и често сменя жените като носни кърпички. Освен това синеокият красавец е известен със слабостта си към актриси и модели. Той е имал връзка с редица красавици като моделите Кристен Занг, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хедъртън, актрисата Блейк Лайвли и т.н.

Снимки: Profimedia