Леонардо ди Каприо се раздели с приятелката си

Леонардо ди Каприо се раздели с поредния модел – Кели Рорбах. След новината за раздялата всички се запитаха коя ще е следващата блондинка от света на модата, която ще стопли леглото на актьора.

“Те се разделиха преди няколко месеца”, разкрива източник пред сп. People. “Те са много приятелски настроени и всичко между тях е много приятелско”, допълва той, разкривайки и причината за тази раздяла. Оказва се, че двамата са решили да поемат по различни пътища, тъй като не могат да напаснат забързаните си графици.

“И двамата са толкова заети – той снима голям филм, който трябва да излезе, а тя е един от най-големите супермодели в света. Няма друг човек във връзката”. В момента Рорбах се снима в пълнометражния филм по мотиви на култовия сериал „Спасители на плажа”, като влиза в образа на героинята на русокосата сексбомба Си Джей Паркър.

Двамата са прекарали новогодишната нощ разделени. Ди Каприо е купонясвал с приятели в Сейнт Бартс, докато Рорбах празнувала със семейството. “Лео купонясва с блондинки, брюнетки и своите приятели, включително дългогодишния му приятел Лукас Хаас”, разкрива източник пред People.

41-годишниятДи Каприо и моделът на Sports Illustrated започнаха да се срещат през лятото. Връзката им стана достояние на медиите, след като двамата са засечени да карат колело и да си разменят милувки в Ню Йорк през юни. За разлика от останалите приятелки на актьора, с Рорбах той не се притесняваше да покаже интимност. Двамата неведнъж са засичани да се целуват и да се държат за ръце по време на разходки.

Снимки: Profimedia