Лени Кравиц с първа изложба у нас

Лени Кравиц е всестранна личност – освен добър изпълнител, музикант, и текстописец, той е познат и като добър дизайнер, а вече и като фотограф.

Рок звездата представя своята изложба FLASH, която ще бъде открита на 7 април, от 18.30 ч. във VIVACOM Art Hall. Експозицията ще бъде изложена в продължение на месец, а София е четвъртата спирка от турнето на FLASH, което започва в Лос Анжелис.

Лени е направил нещо много интересно – той е снимал своите фенове и папараците, които го следват неотлъчно по време на обиколките му по света. „Превърнах нещо, което би могло да бъде страшно дразнещо, в нещо интересно, в предизвикателство” – казва за FLASH Кравиц.

“Интересно е, че същите тези хора, които ме преследват, за да ме снимат, са станали тема на изложбата ми. Чрез завъртане на обектива обратно към тях, аз косвено поглеждам към себе си и сюрреалистичния свят, в който живея, когато пътувам. Този, който някога е бил ловец, се превръща в плячка”, споделя още изпълнителят.

Част от FLASH е и изложбата Ascension на личният фоторепортер на Лени Кравиц – Матю Битън, който освен това е и графичен дизайнер на музикалните албуми на звездата. Изложбите пристигат у нас благодарение на фондациите “Америка за България” и „Мусиз“, в партньорство с VIVACOM.