Леа Мишел: “Много страдах, а трябваше да остана силна.”

За нас Леа Мишел е една от най-вдъхновяващите млади звезди в Холивуд в момента, а миналата година ѝ се наложи да доказва и колко е силна пред целия свят. 

Годеникът на Леа Кори Монтейт почина от свръхдоза, а в този момент тя загубва двама души: Кори и Флин, героят му в сериала “Glee” по който работят заедно и където всъщност се запознават. 
“Много страдах. А трябваше да остана силна. В един момент, когато първоначалната истерия отмина бях изправена пред избор – дали да се върна на работа в Glee или да напусна. Не знаех какво за правя. Защото за мен нещата стояха така – в този ден аз загубих двама души.”
В крайна сметка Леа не се отказва от сериала и заедно с екипа снимат специален трибютен епизод, с който се сбогуват с героя и актьора. Колегите, семейството и приятелите ѝ са нещото, което ѝ дава сила в този труден период. 
Днес Леа е по-силна от всякога. Вече може да се похвали с дебютен албум (въпреки че на самата нея все още не ѝ се вярва), който жъне успех след успех. 
Какво още разказа Леа за загубата на Кори, мотивацията да продължи напред и албума “Louder” можете да прочетете в новия брой на списание JOY – вече на пазара!

Снимка: Profimedia
Седмицата на модата в Ню Йорк: звездни гости на първите редове
Честит рожден ден, Джен!
Miss Bloom Best of: Звездният стил от тази седмица