Latest Look: София Ричи и чантата, перфектна за празниците

Само един правилно подбран аксесоар е нужен, за да преобразим визията.

Понякога забравяме за безупречния стил на София Ричи, но тя винаги намира начин да ни напомни за себе си с някой безупречно стилизиран аутфит в тон на последните тенденции. Този път тя направи това с желаното коледно настроение преди празниците.

С класическо дълго бяло палто, деним и изчистен пуловер – визията на Ричи очарова със семплата си формула. Това, което я прави специална, обаче са аксесоарите – най-актуалните в момента модел ботуши с дебела подметка, вечно модерните перлени обеци и чанта, която насочи цялото внимание към младата звезда.

Миниатюрният модел със сребрист блясък включва панделка, вдъхновена от празниците, и се казва тематично Glitteratzi. Намираме го на сайта на марката Betsey Johnson за 98 долара, но несъвсем изненадващо в момента е разпродаден – ясен знак колко подходяща е чантата за сезона.

Дори да не можем да я притежаваме сега, можем да почерпим идеи за подобни акценти, които да вмъкнем в тоалетите си навръх празниците, затова и ви оставяме кадрите от визията на София Ричи в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryPopular