Latest look: Меган в елегантно зелено

Този път Меган Маркъл заложи на елегантна визия в тъмно зелено с пищно палто с бродерия. А това, което най-много привлече нашето внимание, бяха обувките й.

Меган Маркъл и принц Хари направиха своята визита в Канадското посолство в Лондон послучай Деня на нацията. За тоалета си на събитието херцогинята избра визия изцяло в тъмно зелено.

Палтото й е “Ердем” от последното им ревю миналия месец през Седмицата на модата. То е бродирано с деликатни черни детайли за акценти и беше в перфектен тон с роклята, която Маркъл носеше отдолу. Визията й беше придружена от прибрана коса с един небрежно пуснат кичур, типично за стила й.

За аксесоари тя избра малък клъч, който да отива на елементите по палтото. Но това, което най-много впечатли нас бяха обувките й. Високо, но все пак елегантно токче от Aquazzura в черно. Определено смел ход за жена в последните месеци на бременността си!

С мини рокля в осмия месец: Много смела Меган Маркъл

Все пак цялостната визия на Меган е много по-деликатна и официална от последните й избори. Бившата актриса често решава да заобиколи кралския протокол и това не остана незабелязано от почитателите. Но този път стилът й определено заслужава похвала.

Хари също изглеждаше добре, хванал под ръка съпругата си в неговия тъмносин костюм. Той го комбинира с вратовръзка в блед розов цвят и бяла риза.

Меган пристигна в Мароко във Valentino

Popular