Лара Стоун напусна мъжа си

Моделът Лара Стоун напусна съпруга си – британския комик Дейвид Уилямс, с когото са женени от 5 години.

Блондинката е напуснала дома им в северен Лондон миналия вторник, като е взела със себе си 22-месечния им син, Алфред, и тяхното куче, Берт.

Източници твърдят, че Уилямс е “съкрушен” след раздялата и се надявал на помирение. “Той е толкова съкрушен, че няма да приеме, че това наистина e свършилo. Изглежда, че той не иска това”, разкрива приятел до комика пред Daily Mail. “Той е напълно заслепен от нея”, допълва още източникът.

Приближени до Лара обаче разкриват, че тя нямала никакво намерение да се връща назад. “Имат големи проблеми в брака от доста по-дълго време, отколкото си мислите.”

Лара и Дейвид за последно са се появявали заедно в публичното пространство в края на миналата година. Двамата присъстваха на сватбата на Елтън Джон и Дейвид Фърниш на 21 декември. През януари блондинката участва в гореща рекламна фотосесия за Calvin Klein, в която е полугола в обятията на Джъстин Бийбър. Според запознати тези кадри са повлияли сериозно на отношенията на модела с комика.

Двамата са заедно от 2009 година, след като Лара Стоун успешно се бе справила с проблемите си с алкохолизма. Двамата се ожениха година по-късно.

Снимки: Profimedia
Звездите с най-хубавите крака в Холивуд