Лана Дел Рей заряза мъжа си заради друг

Само преди седмица Лана Дел Рей изплака, че се е разделила с половинката си Бари-Джеймс О’Нийл, защото иска свобода и ето, че вече има друг.

Очевидно певицата е въртяла двама мъже едновременно. В момента Лана е насочила вниманието си към фотографа на Vogue Франческо Кароцини. Двамата дори бяха щракнати от папараци да отиват на вечеря по-рано този месец.

Лана с Франческо

Според близки на певицата отношенията им вече се задълбочават, макар да са отскоро заедно. Този факт въобще не се нрави на унизения й бивш, който е категоричен, че връзката им все още не е приключила.

“Не е приключила. Не вярвайте на това, което четете. Това са само приказки, приказки за лека нощ”, заявява той, без да се притеснява, че Лана му слага рога пред целия свят.
Лана с Бари

Лана Дел Рей и Бари-Джеймс продължават да работят заедно. О’Нийл пее и свири на китара в шотландската група Kassidy. Двамата са заедно от 2011 година. През миналото лято Лана и Бари-Джеймс се сгодиха, а по-рано през 2014 г. сключиха тайно брак. Това обаче не бе потвърдено от нито един от двамата.

Снимки: Profimedia