Лана Дел Рей: Спала съм с много музиканти

Лана Дел Рей шокира феновете си като призна, че е спала с доста “хора от музикалната индустрия” пред сп. Copmplex.

Тя разкри, че заглавието на новата й песен F*cked My Way Up To The Top, която разказва за момичетата, които си пробиват път към върха с телата си, е автобиографична.

“Знаеш ли, спала съм с много момчета от индустрията, но никой от тях не ми помогна да си подпиша музикален договор. Което е досадно”, разкрива Лана.

Певицата доскоро бе сгодена за музиканта Бари-Джеймс О`Нийл. “Скъсах с Бари, защото прекалено ме беше обсебил, а аз искам да се чувствам свободна. Иначе той е чудесен човек“, коментира Лана. Тя допълва, че раздялата й с Бари й е помогнала много да се справи с депресията, с която се бори от години.

Преди Бари, Лана е минала през леглата на Мерилин Менсън, рапърът A$AP Rocky, вокалистът на Guns ‘N Roses Аксел Роуз, барабанистът на 30 Seconds To Mars и брат на Джаред Лето – Шанън. “Харесва ми физическата любов. Обичам обсебващата, страстна любов. Ако няма секс, при това на ниво, няма как една връзка да просъществува дълго”, обяснява изпълнителката.
В момента певицата очевидно е сменила тактиката, тъй като излиза с италианския фотограф Франческо Кароцини. Сигурни източници доверяват, че Лана е имала вземане-даване и с актьора Джеймс Франко, а съвсем наскоро двамата дори пуснаха обща снимка в Twitter. 
Снимки: Profimedia