Лана Дел Рей се отказа от своя песен заради Уайнстийн

Певицата Лана Дел Рей обяви, че няма да изпълнява популярното си парче Cola по време на предстоящото си турне догодина.

Оказа се, че причината се крие в скандалните разкрития за сексуалните набези на холивудския продуцент Харви Уайнстийн. “Когато написах тази песен, предполагам, съм визирала именно такъв човек като него. Подкрепям всички жени, които се опълчиха на сексуалния тормоз и мисля, че всички те са много смели”, категорична е Дел Рей.

И Aнджелина Джоли е сред жертвите на похотливия Уайнстийн

Това успя да изненада всички фенове на изпълнителката, тъй като наскоро стана ясно, че Лана и Харви всъщност са имали връзка преди години и песента Cola e посветена именно на него и на техните отношения.

В сингъла, посветен на продуцента, звездата разкрива, че винаги е харесвала по-възрастни мъже и споделя: “Харви е на небето с диаманти/и това ме подлудява/Всичко, което иска да прави, е да се забавлява с красивото си гадже”. Уайнстийн обаче не е съгласен името му да бъде споменавано и кара красавицата да промени текста на песента.

Ашли Джъд: Харви Уайнстийн трябва да влезе в затвора

Песента излиза през ноември 2012 г. и е от третия албум на Лана Paradise, като само няколко месеца преди парчето да види бял свят, Дел Рей и Уайнстийн са забелязани на обяд в Париж.