Двойка ли са Пийт Дейвидсън и Лана Дел Рей?

Всички ние знаем добре, че единственият начин да забравим старата любов е с нова. Вечно правило, което независимо дали ни харесва или не, често сработва. Дали Лана Дел Рей не прилага именно него?

Певицата все още е във фаза на отмъщение след последната си раздяла през 2020 г. Това стана ясно, когато точно преди Коледа тя реши да рекламира новия си албум единствено в родния град на бившия си приятел Шон Ларкин.

Изпълнителката сподели селфи с билборд зад нея, а ясният надпис към снимката гласи: „Има само един и той е в Тусла“. Постът й в социалните мрежи бе допълнен от емотиконка с череп.

И това не е всичко. Обявяването на новия албум бе направено на 7 декември, „съвсем случайно“ това е и рожденият ден на Ларкин.

В Twitter се говори, че Лана Дел Рей излиза с Пийт Дейвидсън

Дали това не е начин за звездата най-накрая да продължи напред?

Това не е първият път, когато комикът се заема с неблагодарната задача да накара дамата до себе си да забрави за бившия си. Дори дотолкова, че в социалните мрежи той е известен като перфектното гадже: сладък, приятен, забавен и самоуверен.

Накратко, Дейвидсън би бил идеален за връзка без драма, която да лекува раните след раздялата.

Нека си припомним неговата любовна история с Ким Кардашиян. Двамата излизаха близо година след развода на Ким с Кание като самата тя сподели, че Пийт просто я е накарал да се „чувства добре“.

След тази връзка на комика се заговори за срещата на Дейвидсън с Емили Ратайковски, също току-що след развод и изневяра. Дали сега не е ред на Лана Дел Рей?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън с първа публична изява