Куп звезди се включват в концерта на Ариана Гранде

Ариана Гранде ще изнесе в неделя благотворителен концерт в Манчестър в памет на жертвите на атентата, а куп звезди вече са заявили своето участие.

Кейти Пери, Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Фарел Уилямс, Ъшър, Нийл Хоран от One Direction, групите Coldplay и Take That са изпълните, които ще се включат в концерта, обявиха организаторите.

Концертът “One Love Mancester” ще се състои на стадиона Old Trafford. Приходите от благотворителното събитие ще отидат във фонда, учреден от градските власти и британския Червен кръст.

22-ма души загинаха, а 116 бяха ранени при кървавия атентат по време на концерта на Ариана Гранде в Манчестър преди седмица. Младата изпълнителка отмени няколко концерта в Лондон и Европа. Турнето й ще се поднови на 5 юни.

След атентата, Гранде се обърна към феновете си: “Няма да позволим това да ни раздели. Няма да позволим на омразата да надделее. Трябва да отговорим на това насилие, като се сближим, като си помагаме, като обичаме повече, пеем по-силно и живеем по-благородно, отколкото досега“.