Кристин Илиева след катастрофата: Простих на Дивна

Моделът Кристин Илиева разкри ужаса, през който е преминала след тежката катастрофа през март с певицата Дивна.

“Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка. Минах през ада”, сподели Кристин в първото си интервю след инцидента.

Тя заяви, че вече е простила на Дивна. “Знам, че не го е направила нарочно, може да се случи на всеки, просто е било невнимание. Мисля, че тогава само адреналинът ме спаси, защото бях загубила наистина много кръв”.

Тя сподели, че нараняванията по краката й са изключително тежки. “Имам буквално откъснато месо от десния крак. На никого не пожелавам да изпитва тази болка”, споделя Кристин. Допреди дни тя се лекува в клиника в Истанбул и вече дори направи първите си крачки, с помощта на проходилка.

Кристин Илиева проходи след инцидента

Моделът сподели, че за известен период от време е имала проблем и с обезболяващите, които й давали по време на лечението й в София. “Бях станала като наркоман. Когато отидох в Турция и им казах с какво ме обезболяват, лекарите се хванаха за главите”, казва още Кристин. Въпреки инцидента и трудностите след това, Илиева мисли позитивно. “На мен всичко това ми се случи, за да ме направи по-силна и по-добър човек. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо много красиво. А лечението ми е 50% вяра”.