Кристи Бринкли позира по бански на 63 г.

Неостаряващата Кристи Бринкли посрещна 63-тия си рожден ден с гореща фотосесия за Sports Illustrated Swimsuit.

28 години след първата си корица за изданието, супермоделът отново облече банския, за да покаже неовяхващата си красота. В горещата фотосесия Кристи позира заедно с двете си дъщери – 31-годишната й Алекса Рей и 18-годишната Сейлър. И ако не знаехме, че тя е тяхна майка, бихме ги сбъркаме за приятелки.

Красавицата обяснява, че първоначално е била против фотосесията. “Помислих си: “На моята възраст?! Няма начин”, казва тя. Бринкли обяснява, че дъщерите са тези, които са я убедили да го направи “за последен път”.

Просто съвършени! Модните икони над 50

Бринкли позира за първи път за Sports Illustrated през далечната 1979 г., а корицата с нея е толкова успешна, че изданието я наема отново само година по-късно.

“В в тази държава често съдим хората по възрастта им и хората обичат да ни поставят в малки кутийки. В резултат от това жените се чувстват много ограничени от числата. Лично за себе си реших, че ако направя тази фотосесия ще успея да покажа нова гледна точка към възрастта и да премахна част от страха от остаряването“, споделя Бринкли.