Криси Тийгън в емоционално есе за загубата на детето

Преди официално да се завърне към социалните мрежи, Криси разказа историята си в трогващо обръщение.

“Не знаех как да започна, но чувствам, че е добре да го направя с “благодаря”, пише в началото на есето си Тийгън. Тя отправя думите си към всички, които са й писали, които са й споделили своите истории и са я подкрепили в трудния момент.

Джон Леджънд посвети емоционално изпълнение на Криси по време на наградите Billboard

“Той просто нямаше да оцелее и имаше шанс и аз да не успея”, разказва за трудното решение Криси, като споделя, че още от самото начало е трябвало да полага допълнителни грижи за Джак, както тя и Джон бяха решили да кръстят детето. Затова и е прекарала последните седмици от бременността си на легло.

Въпреки това на 20-тата седмица кървенето й се увеличава и докторите й казват, че, за съжаление, трябва да роди преждевременно и да се сбогува с детето си.

В есето си тя разказва защо е публикувала кадри от толкова тъжен и личен момент – за да помогне на други жени, които са преминали през същото. “Тези снимки са само за хората, които се нуждаят от тях. Мнението на другите няма значение за мен.”

Трудното преживяване, обаче, я е научило да се радва повече на времето с децата си, Луна и Майлс, и да оценя късмета си.