Криси Тийгън се завърна с гореща фотосесия

Криси Тийгън се завърна ударно с първата си гореща фотосесия за Sports Illustrated, почти година след като роди дъщеря си Луна.

Моделът демонстрира удивителна форма, докато позира с ярък бански на плажа. Изданието сподели видео и първия кадър от горещата серия, която предстои да се появи в следващите дни в култовия брой Sports Illustrated Swimsuit Issue.

“Измина известно време, откакто не съм се снимала по бански”, обяснява моделът.
“Не снимах, тъй като родих. Разбира се, знаете, че редакторите и всички в Sports Illustrated ще покажат цялото ви тяло, без значение какво се случва и трябва да го приемете”. От изданието коментираха, че тази година каталогът им с бански ще включва “модели с всякакви форми и размери от целия свят”.

Криси възвърна перфектната си форма веднага след раждането и няма от какво да се притеснява в момента. Разбира се, известната с откровеността си красавица сподели и негативите на толкова бързото отслабване. Тя с гордост показа стриите, които е получила по време на бременността, а кадърът събра предимно положителни коментари.

31-годишната Тийгън и нейната половинка Джон Леджънд се сдобиха с дъщеричка Луна миналия април. Двамата се ожениха на приказна сватба на езерото Комо през 2013 година.