Криси Тийгън разкри пола на бебето

Криси Тийгън и съпругът й Джон Леджънд очакват своята втора рожба, а моделът най-сетне разкри и какъв е пола на бебето.

Красавицата използва социалната мрежа Instagram, където сподели вълнуващата новина със своите 15,8 милиона последователи. Тя публикува кадър от червения килим на наградите Grammy, където е със сребърна рокля Yanina Couture и държи бременното си коремче. “Мама и момчето”, пише красавицата под кадъра. Тя разкрива още, че с половинката й са напуснали рано церемонията по награждаването. “Мама и татко са си вкъщи в 22:30 часа”, пише красавицата в публикацията в Twitter.

Криси Тийгън за тялото си след бременността

Тийгън винаги е говорила открито за трудностите, с които се е срещала в опитите си да дари съпруга си с дете. Криси и Джон са се опитвали да станат родители в продължение на 6 години, преди най-накрая Криси да забременее с Луна. След появата на малката принцеса, им остана един ембрион, който впоследствие бе оплоден и скоро бебето ще се появи на бял свят.

Криси Тийгън е готова за второ дете

Криси има трудности и след появата на малката Луна. След раждането на дъщеря си тя изпада в следродилна депресия, без да знае от какво точно страда. И отново е болезнено откровена по темата.

Беше ми трудно да стана от леглото. Имах болки в таза, в раменете, дори в китките. Нямах апетит. Случвало се е да не ям два дни подред, а вие знаете, че обичам да си хапвам. Физическата болка и емоционалната нестабилност ме караха да се чувствам така, сякаш нямам контрол над тялото си. Веднъж стоях в гримьорната си, облечена в халат, екипът ми ме подготвяше – правеха ми грим и прическа. Някой почука на вратата и ме попита „Знаеш ли текста на тази песен?“ и изведнъж се сривах психически. Нямах мнение за нищо, не можех дори да избера между две неща. Не можех да разбера защо съм толкова нещастна. Обвинявах умората и си мислех, че може би вече не съм забавна, че съм изгубила чувството си за хумор”.