Криси Тийгън откровено за пластичната хирургия

Част от любимите ни качества в Криси Тийгън са нейната откровеност и пиперливото й чувство за хумор. Оказва се обаче, че невинаги е добре двете неща да се смесват!

Съпругата на Джон Леджънд представи първата си грим колаборация с Becca Cosmetics на събитие този уикенд. Топмоделът даде и няколко интервюта, засягащи темата за красотата и не подмина въпросите за пластичната хирургия.

“Всичко по мен е изкуствено, без скулите ми” заявява Криси, посочвайки към челото, носа и устните си. Към това добавя също, че е прибегнала до липосукция на зоната на подмишниците.

Таблоидите зад Океана бързо разпространиха новината, а феновете й побързаха да я похвалят за откровеността, с която говори за операциите си.

Оказва се обаче, че хуморът на Тийгън не е за всеки и изказването й относно корекциите по лицето всъщност е шега. “Напомням си никога да не се шегувам, ама никога,” пише Криси под снимка на статия относно козметичните намеси, допълвайки: “Липосукцията наистина си я направих. И не съжалявам за нищо, освен че мазнините очевидно са се върнали.”

За да бъде още по-ясна, моделът на Sports Illustrated пише: “Мислите ли, че щях да имам такъв задник, ако съм си правила толкова корекции? Кой би искал такъв задник?” 

Снимки: Instagram, VOGUE