Криси Тийгън е в страхотна форма след раждането

Само три седмици след като дари певеца Джон Леджънд с рожба, Криси Тийгън изглежда зашеметяващо!

В няколко кадъра, споделени от майка й Вилялък Тийгън в Instagram, Криси позира в компанията на семейни приятели, дошли да посетят малката Луна Симон Стивънс. На снимките Тийгън е обута с ултра къси панталонки от деним, разкриващи страхотните й крака, които са само една от причините моделът редовно да изгрява на страниците на списанията, сред които Sports Illustrated и VOGUE. 

30-годишният топмодел, която роди своята дъщеричка на 14-ти април, е доста откровена за начина, по който се чувства в собственото си тяло след раждането. Малко след като излезе от болницата, вярната на чувството си за хумор Криси сподели с феновете си в Twitter: “Никой не ме предупреди, че и аз ще се прибера у дома в памперси.”

В нощта на бала в музея Метрополитън Met Gala 2016, който тази година Криси и Джон пропуснаха, красавицата изрази “съжалението” си в социалната мрежа, че вместо да е на червения килим, трябва да е у дома, кърмейки малката Луна. “Пропускам всичко! Много съм заета да бъда ходеща гърда с човешки ръст,” пошегува се Тийгън.