Криси Тийгън и Джон Леджънд станаха родители

Една от най-чаровните холивудски двойки – моделът и телевизионна водеща Криси Тийгън и музикантът Джон Леджънд, станаха родители.

Вчера красавицата се похвали с новината в социалната мрежа Instagram, обявявайки, че е станала майка на 14 април. Двойката си има момиченце, което са кръстили с интересното име Луна Симон Стивънс.

“Тя е тук! Луна Симон Стивънс, толкова сме влюбени в теб! И сънливи. Много сънливи”, написа Тийгън в социалната мрежа под кадър с теглото на бебето (3, 3 кг). Джон също сподели радостта си: “Нашата нова любов е тук! Луна Симон Стивънс, родена в четвъртък, 14-ти. Не можем да бъдем по-щастливи!”

По-късно Криси благодари феновете за всичките им страхотни съобщения в социалните мрежи, с присъщото си чувство за хумор. “За всички, които питат, Джон се възстановява перфектно”. Моделът на Sports Illustrated добавя: “Благодаря ви за всички страхотни пожелания!!! Ние сме толкова щастливи и развълнувани! Не знам какво да дрънкам сега. Променил ли се е моят Twitter? Това е толкова неудобно”.

Криси разкри, че е бременна отново в Instagram. Това се случи миналия октомври, след като бе разкрила, че се е подложила на ин витро процедура, за да зачене. “С Джон имаме проблеми със зачеването на дете. Ако зависеше от нас вече щяхме да имаме няколко деца. От 5-6 години опитваме, но това се оказа доста труден процес”, сподели моделът на Sports Illustrated.