Роди се третото дете на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Криси Тейгън и Джон Леджънд отново са родители. Информацията за раждането бе съобщена директно от певеца по време на частен концерт, който носителят на 12 награди Грами изнесе същата вечер.

Джон Леджънд призна, че не е спал много, но добави, че е изпълнен с енергия. „Какъв благословен ден“, обърна се той към присъстващите на концерта.

Криси Тейгън обяви бременността си в социалните мрежи през август

Преди малко повече от две години звездната двойка загуби детенце, в следствие на спонтанен аборт, причинен от отлепване на плацентата. Припомняме ви, че Криси и Джон разказаха болката от загубата си, за да покажат на онези, които са преминали през същата драма, че трябва да бъдат силни и да вярват.

В публикация в Instagram през август Криси Тейгън написа: „Последните няколко години бяха концентрация на емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни. След милиард убождания /в крака напоследък, както виждате!/ имаме още едно бебенце на път.“

Криси, която прибягна до инвитро оплождане, за да забременее, се забави с разкриването на бременността си, споделяйки: „Беше трудно да пазя тайната толкова дълго.“

Е, сега, когато синът им се роди, семейството им се увеличава, а ние им се радваме толкова много.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Криси Тейгън и Джон Леджънд са в очакване на нов наследник

Hero Slider