Крис Дженър е забравила, че притежава апартамент в Бевърли Хилс

Крис Дженър всъщност е умът на феномена Кардашиян-Дженър. Тя успешно управлява работата на целия екип от милионери и звездни дъщери, след което получава по 10% от всеки ангажимент. Ето защо не сме изненадани от нейното богатство, разкош и често лишен от свободно време живот.

Във втория епизод на новия сериал „The Kardashians“ е невъзможно да не бъдете поразени от най-странния факт около звездния клан. Самата Крис призна, че е забравила, че притежава апартамент в Бевърли Хилс.

Крис Дженър е толкова богата, че забрави за един от имотите си

Да, точно така! Придружена от третата си дъщеря – Клои Кардашиян, Крис се връща в един от апартаментите си и започва да претърсва хладилника, който, разбира се, не крие стари плодове и натъртени домати, а десетки бутилки шампанско.

Дори собствената дъщеря на Крис сподели с майка си: „Нямам търпение да бъда толкова богата, че да забравя, че имам апартамент някъде.“

Е, очевидно луксозният дом е бил използван от семейство Кардашиян като място за разопаковане и сортиране на коледни подаръци. Нещо като калифорнийска Лапландия.

Любопитната ситуация раздели публиката на две. Както винаги има хора, които не могат да си обяснят целия този прекомерен лукс и привилегията на Крис Дженър. Има и такива, които смятат събитието за толкова абсурдно, че го приемат от забавната гледна точка.

Кланът Кардашиян-Дженър изгради кариерата и името си върху това, че живее напълно откъснато от реалността. При тях драмата не е драма, а изобилието преобладава. Ежедневно имаме възможността да проследяваме техните истории, дори и да го правим, за да се пренесем в друг свят, осъзнавайки, че реалността е съвсем различна.

В крайна сметка всички ние имаме пропуски в паметта. Някои от нас забравят ключовете за дома си, а други просто забравят за съществуването на целия дом. Това е!

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Крис Дженър без грим