Крис Браун разкри защо е пребил Риана

Крис Браун и Риана се разделиха с грандиозен скандал, след като рапърът я преби. Снимките на посинената певица обиколиха целия свят, а Браун влезе в съда.

Инцидентът се случи преди церемонията за наградите “Грами” през 2009 година. По-късно стана и ясна причината за липсата на двойката на наградите. Всички се чудеха с какво изпълнителката е предизвикала гнева на Крис. Двамата обаче мълчаха. Браун бе осъден на 5 години пробация, 1 година терапия за домашно насилие и 6 месеца обществено полезен труд. 

Певицата отново застана плътно до него и многократно му даваше шансове, защото искала да го промени. “Ще ми пука за него до деня, в който умра. Тогава имах чувството, че никой не го разбира и че трябва да го защитавам от света. Дори след това, което направи…”, разкри тогава тя в интервю за списание Vanity Fair.

Днес Браун разкрива какво точно се е случило. “Аз й изневерявах и тя се съмняваше, но не й признавах. Във вечерта на наградите другата жена се появи и Риана побесня. Седнахме в колата, тя крещеше и искаше да ми вземе телефона да ми прочете съобщенията. Дадох й телефона и тя прочете съобщението, в което другата ми казва, че ще дойде на наградите. Риана побесня, сдърпахме се, тя ме удари, аз я ухапах за ръката,” разказва Браун в биографичния си филм Welcome to My Life, който ще бъде излъчен през август.

Рапърът издаде, че това не е първия път, в който двамата са стигали до бой. До този момент обаче, те успявали да се спрат навреме. Двамата окончателно сложиха край на отношенията си през 2013 година.

Снимки: Profimedia; Instagram